Cím: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1.
E-mail: info@nagyerdei.hu
Tel.: 06-52/314-021

Ételrendelés, Nagyerdei Étterem

DEBRECENI CAMPUS NONPROFIT KÖZHASZNÚ KFT. CAMPUS CATERING, NAGYERDEI ÉTTEREM
4032 DEBRECEN, EGYETEM TÉR 1.     Tel./Fax: 06-52-314-021     www.nagyerdei.hu     E-mail: info@nagyerdei.hu

Nagy menü 1180,- Ft


Előfizetéssel 1120,- Ft; Kis adag 830,- Ft


Menü tartalma:
1. Variáció: kis adag leves, egész adag főétel, 10 dkg savanyúság vagy 1 szelet sütemény (főételtől függően)
2. Variáció: nagy adag leves és egész adag főétel


Kis adag menü tartalma: kis adag leves, kis adag főétel

Elvitelre műanyag doboz: 60 Ft/db
Menu in English

Menü levesekEgg soup (sour,sour cream drizzle egg)220320Cauliflower pureé soup with cauliflower rice and black rice220320Pine apple pear cream soup with Pavlova crubs220320Görög gyöngybabos Fasolada (paradicsom,zellerszár,répa,burgonya)220320Vegetable goulash (no meat) with gnocchi220320
Debrecen semolina noodle soup from turkey320460Fishermans soup Baja style (with pasta)320460Vegetable pork ragout soup (with ham,pickle,brown rice)320460Száraz feles zöldborsópüré leves (zsenge zöldborsó szemekkel és füstölttarja kockákkal)320460Beef broth soup with vegetable beetroot320460
Main dishesRoasted chicken breast in dried tomato orly breading,with spinach sauce spaghetti620880Fried chicken breast filled with Budapest ragout (mushroom,green pea,liver,letcho) with paprika mashed potato620880Aztecan chicken breast (with corn chili bean,tomato sauce) with avocado cream steamed rice620880Chicken paprika with dill-noodles620880Spring chicken (meat with besamel vegetable,roast with grated cheese) with fried potato with steamed cabbage620880
Beef ragout (with poultry liver,green pea,sour cream) with jasmin rice620880Masánszky rice pudding (filled with steamed apple) with punch dressing620880Catfish and chips and remoulade620880Steamed beef in Lyon style (onion rings in beer pasta) with sombrero rice620880Turkeystew mixed with egg barley and potato620880
Swiss pork cutlet (with egg besamel,roast with cheese) with bacon french fries620880Roasted garlic pork ribs with pasta and cabbage620880Scallopped trotters wit pasta (smoked trotters with trotter stew,mixed with pasta,baked with sour cream,cheese)620880Pork cutlet stuffed with sausage ewe-cheese,in purple onion parisian breading with rosemary potato620880Scallopped cauliflower620880
Yellow pea dish (with onion oil) with arabic kibeh,or stuffed thin flank of pork620880Szechuan vegetable roasted falafel balls,with egg-onion rice620880Bassov egg-plant cubes with pom duchesse620880Fried stuffed crescent roll with chive-cottage cheese,with caper green bean salad,with rice620880Fried mushroom with aplle corn salad,with steamed rice620880
A'LA CARTE ÉTLAP
Side dishesSteamed rice190270
French fries230330
Seasoned steak potatoes230330
Vegetables steamed in butter230330
Mashed potatoes230330
BreadSlice of white or half-brown 30
Main courses, meatsBolognai spagetti 690
Fried trappist cheese420600
Fried saltwater fish filet420600
Turkey breast stuffed with ham and cheese450640
Roast chicken breast420600
Fried pork cutlet420600
Rántott csirkemell filé420600
Görög saláta feta sajttal 650
Friss saláta variációk 650
Greek salad 650
SaladsMongolian salad 200
Cucumber salad 220
Mixed cut salad 200
Tomato salad with olives 220
Pickles 200
Bell peppers 220
Mini ketchup és majonéz 40
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!!! *** Az eladási árak 2019. január 1- től érvényesek, forintban értendőek és az ÁFÁ- t tartalmazzák! ***
Az étterem II. kategóriába sorolt.
Petróczki Gábor Szabó Gyula
szakmai igazgató mesterszakács

honlapkészítés, Debrecen rendszergazda