Cím: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1.
E-mail: info@nagyerdei.hu
Tel.: 06-52/314-021

Ételrendelés, Nagyerdei Étterem

DEBRECENI CAMPUS NONPROFIT KÖZHASZNÚ KFT. CAMPUS CATERING, NAGYERDEI ÉTTEREM
4032 DEBRECEN, EGYETEM TÉR 1.     Tel./Fax: 06-52-314-021     www.nagyerdei.hu     E-mail: info@nagyerdei.hu

Nagy menü 1260,- Ft


Előfizetéssel 1200,- Ft; Kis adag 880,- Ft


Menü tartalma:
1. Variáció: kis adag leves, egész adag főétel, 10 dkg savanyúság vagy 1 szelet sütemény (főételtől függően)
2. Variáció: nagy adag leves és egész adag főétel


Kis adag menü tartalma: kis adag leves, kis adag főétel

Elvitelre műanyag doboz: 70 Ft/db
Menu in English

Menü levesekReszeltzöldség leves chedarral sült bagettel (lilahagyma,répa,karalábé,zeller)240340Sóska leves csurgatott tojással240340Vaníliás meggyleves240340Spenótos karfiolleves240340Málnakrémleves túrós gombóccal240340
Szentmihályi lakodalmas leves (pulykahús leves,zúza,máj,eperlevél)350490Babgulyás (füstölt csülökkel,zöldségekkel,galuskával)350490Kiskagylótészta leves gyökerekkel és borsóval,marhahús forgáccsal350490Bajcsi halászlé (tészta,burgonya és harcsa kocka)350490Paprikásburgonya leves (kolbásszal,bacon kockákkal,petrezselymes nokedlivel)350490
Menü főételekBorzas csirkemell (burgonyás párizsi bundában) Almás kukoricasaláta és rizs660940Ratatouille (cukkinis-padlizsános francia lecsó) alatt sült csirkemell sajttal grillezve,Skordalia (fokhagymás burgonyapüré)660940Cordon Blue csirkemell majonézes krumplival (almával,jégsalátával) és párolt rizzsel660940Darált csirkehúsos burrito,aprított jégsalátával,citromos majonézzel660940Zöldséggel púpozott csirkemell parajos gratennel felsütve,citromos párolt rizzsel660940
Mátrai marhapaprikás (tejfölös,kapros,gombás húscsíkok)- Brokkoli morzsás párolt rizzsel660940Aranygaluska vaníliasodóval660940Marhasült lecsós virslivel,fűszeres burgonyagerezddel660940Karaj zöldfűszeres párizsi bundában,lecsós nokedlivel660940Marhahúsos pad thai-chilis pirított tésztával660940
Vasi pecsenye-Juhtúrós sztrapacskával660940Holland hús rudak (sajttal dúsított bundázott darálthús) Stefánia rizzsel,remulád mártással660940Óvári sertéskaraj, pórés rizzsel660940Halhús Doria (japán rakott: tepsiben rizs,zöldséges halragu-rizs-gratenmártás -sütve)660940Civis tepsis (kockázott burgonya,lilahagyma,pirított pulykacomb és kolbász,borsó,paradicsom,paprika,rántott hagyma)660940
Zöldborsó főzelék tükörtojással,vagy corn hot-doggal660940Gombapaprikás galuskával660940Sajtos grillzöldséges lasagne660940Röszti táskák sajttal töltve Tex-Mex rizzsel és avokádós majonézzel660940Karfiol fánkban rizi-bizi saláta660940
A'LA CARTE ÉTLAP
KöretekPárolt rizs200290
Sült hasábburgonya245350
Fűszeres steakburgonya245350
Vajas párolt zöldség245350
Burgonyapüré245350
Kenyér1 szelet fehér vagy félbarna 30
Főételek, húsételekBolognai spagetti 740
Rántott trappista sajt450640
Rántott tőkehalfilé450640
Sajttal-sonkával töltött pulykamell rántva480680
Roston csirkemellfilé450640
Rántott sertéskaraj450640
Rántott csirkemell filé450640
Görög saláta feta sajttal 700
Friss saláta variációk 700
Görög saláta 700
Saláták, savanyúságokMongol káposztasaláta 210
Uborkasaláta 240
Vegyes vágott 210
Olivás paradicsomsaláta 240
Csemege uborka 210
Ecetes almapaprika 240
Mini ketchup és majonéz 40
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!!! *** Az eladási árak 2019. január 1- től érvényesek, forintban értendőek és az ÁFÁ- t tartalmazzák! ***
Az étterem II. kategóriába sorolt.
Petróczki Gábor Szabó Gyula
szakmai igazgató mesterszakács

honlapkészítés, Debrecen rendszergazda